Løve Plakat

Den smukke løve plakat er udarbejdet af DitKoncept og er en del af serien “Black And White”, som består af 3 smukke sort og hvide dyreplakater til hjemmet. Løven er et majestætisk dyr, som er en af de farligste dyr på savannen. Er du ligeså fascineret af smukke løver som os? Så er vi sikker på at denne løve plakat vil falde I god jord hjemme hos jer. Vi har haft vise overvejelser når det kom til produktionen af løve plakaten og de øvrige plakater I serien “Black And White”, da plakaterne skulle indeholde samme lækre effekt og kvalitet, som vi ville have skulle hænge hjemme hos vores kunder. Det smukke løve print er utrolig detaljeret og god kvalitet. En så god kvalitet, at det kan ses selv når du kigger helt tæt på plakaten. Løve plakaten er helt unik og vil gøre sig passende i utrolig mange hjem. Løven er med til at symbolisere styrke og godhed, hvilket kan være med til at motivere en i tide og utide. Med den smukke løve plakat fra DitKoncept, kan du altså have en unik motivationskilde på væggen, som samtidig er med til at skabe en unik stemning i rummet.

 

Sort hvid løve plakat

Den smukke løve plakat kan hænges op på kontoret, stuen eller hvorend du synes at have pladsen til en flot dyreplakat. Plakaten er produceret i Danmark. I Danmark har vi en høj kvalitet af produktion af plakater. Dog har vi med denne serie valgt at give vores kunder en mulighed for at at få fat i de lækreste plakater, som med garanti falder godt til i dets nye hjem. Vi turde godt sige at vores kunder, om det er til dem selv eller i gave, er blevet utrolig glad for resultatet af deres nye plakater fra ditkoncept – det har vi hvert fald fået at vide fra vores kunder!

 

Fakta om løven

Løven er som du måske ved, en del af kattefamilien. Det er den anden største nulevende katteart efter tigeren. Løven som vi kender den, er en af de fem store katte I slægten “Panthera” og kan veje over 250 kg. Dernæst har løven en gennemsnitlig levetid på mellem 10-14 år. På vores løve plakat ses en smuk han løve. Netop han løven kan I fuldvoksen have en ståhøjde på 1 meter og 2 centimeter, modsat løvinden, som kan blive op til 1 meter og 10 centimeter i ståhøjde. Når vi skriver ståhøjde, er det på alle fire ven hvorefter der males op til manken. Vi skal mere end 10.000 år tilbage, før at løven var det mest udbredte pattedyr efter mennesket.